Sposób przygotowania

Bułki do hamburgerów przekroić na pół i z dolnej części \"wyskubać\" wnętrze. Bułki włożyć do piekarnika na 10-20 min i lekko podpiec. Mięso mielone wyłożyć na patelnię i smażyć dodać pokrojoną w paseczki cebulę. Doprawić do smaku. Ogórka, paprykę i pomidora pokroić w kostkę. Szczypiorek posiekać. Warzywa dorzucić na patelnię i ciągle mieszając wlewać sok. Poddusić ok 30 min. aż sok wyparuje. Dodać musztardę i wymieszać. Gotowy farsz wkładać do bułki i przykryć górną częścią. Smacznego !!

Komentarze

  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    fajny :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    Smaczny ten hamburger :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Inaczej ale równie smacznie:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marcia7

    dobry z tyloma dodatkami

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !