Sposób przygotowania

Z mąki, masła i oleju robimy zasmażkę ,potem dodajemy koperek posiekany i smażymy to tylko 2 minutki ciągle mieszając, rozprowadzamy zimnym wywarem , może to być również wywar z kostki, gotujemy 5 minut. Potem musimy przecedzić , doprawić , nawet sokiem z cytryny , potem wlewamy śmietanę , dodajmy na koniec posiekaną rzeżuchę . Mieszamy .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    coś dla mnie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    byMJ

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    świetna , a ja dawno jej nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !