Sposób przygotowania

Kurczaka podzielić, natrzeć czosnkiem i oprószyć sola i pieprzem. Ugotować do miękkości razem z zieloną natka pietruszki a potem schłodzić.Cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć na tłuszczu. Dodac ryż i poddusić do zeszklenia. Dodac następnie bulion i dusić pare minut. Na 8 minut przed końcem gotowania ryżu dodać pokrojona w kostke marchew i groszek. Z mięsa zdjąć skórę i usunąć kości. Następnie pokroić je na małe kawałki. Dodać szparagi i pietruszkę. Całość wymieszać i doprawić.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    Ciekawy obiadek:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    Lubię takie potrawki
  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !