Sposób przygotowania

Kurczaka umyć. Posypać papryką, solą i pieprzem. Jeśli damy więcej papryki, mięso będzie bardziej pikantne i ostre. Ułożyć mięso w naczyniu żaroodpornym na margarynie. Nie przykrywać Smażyć przez 40-45 minut. W czasie smażenia mięso można polać roztopioną margaryną, ale nie zbyt często, ponieważ mięso nie będzie chrupiące.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    mój ulubiony
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    troche przypalony na zdjeciu:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !