Sposób przygotowania

Żołądki umyć i pokroić na drobniejsze części, zalać zimną wodą, dorzucić kostkę rosołową i ugotować do miękkości. Pieczarki pokroić w grube plastry, a cebulę pokroić i zeszklić na oleju, dodać pieczarki, dusić kilka minut. Ugotowane żołądki połączyć z pieczarkami, kilka minut pogotować razem. Zrobić zasmażkę i zagęścić gulasz. Przyprawić do smaku.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    moi chłopcy najlepiej lubią taki gulasz z makaronem
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    lubię żołądki więc wypróbuję;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !