Sposób przygotowania

Czekoladę musimy bardzo dobrze drobno pokruszyć a potem połączyć z cukrem waniliowym i mlekiem skondensowanym i wymieszać na gładką masę . Nagrzewamy piekarnik natłuszczamy blaszkę i kładziemy dużą łyżką kopczyki ciasta i spłaszczamy je lekko , pieczemy krótko bo 10 minutek aż zauważymy jak się zaczną rumienić . A kiedy przestygną wyjąć łopatką na talerzyk szklany .

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Do masy można dodać jeśli mamy w domu wiórki kokosowe i rodzynki.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    fajne i bez mąki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    pyszne ciastka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    super ciastka
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    cudne te ciasteczka
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !