Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa z serem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasolka szparagowa 50 dag
masło 3 łyżki
Bułka tarta klasyczna Prymat 3 łyżki
sól do smaku
cukier do smaku
ser żółty 1/2 (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa z serem

Fasolkę oczyścić, umyć i ugotować do miekkości w osolonej wodzie z dodatkiem odrobiny cukru. Masło rozgrzać na patelni dodać bułkę tartą i zrumienić. Fasolkę odcedzić włożyć do salaterki, posypać tartym serem i polać masłem z bułeczką. Podawać jako dodatek do potraw.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 23.01.2014 22:36
Fajne połączenie.
gacopierz23 02.08.2012 11:27
godny wypróbowania
Motorek 18.05.2012 09:54
pycha
Renataj 19.06.2011 20:20
Apetyczny przepis. Sezon fasolkowy wkrótce się rozpocznie - z pewnością wypróbuję
agnieszka137 18.01.2011 11:15
ciekawy pomysł:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak