Sposób przygotowania

plastry wędliny kroimy w cienkie paseczki, jajka gotujemy na twardo i również kroimy w paski. Dodajemy groszek, kukurydze jako zamiennik może być fasola czerwona. Wszystko mieszamy razem dodając majonez

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    szybko i smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    w sam raz dla niespodziewanych gości:-) szybko i smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    zgadzam się szybko a smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    szybka i smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !