Sposób przygotowania

Ciasto rozłożyć na stolnicy, pokroić na małe trójkąciki. Na każdym trójkącie położyć troszkę pokrojonej w kostkę czekolady i zwinąć w rogalik, ale pamiętając, żeby nie przedziurawić ciasta, bo wtedy czekolada wypłynie podczas pieczenia. Rogaliki ułożyć na posmarowanej tłuszczem blaszce, delikatnie posmarować je roztrzepanym widelcem jajkiem i włożyć do piekarnika. Piec na złoto.
Zamiast czekolady można dołożyć krem czekoladowy ( np. Nutellę ).

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Szybko i smacznie!
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszne te rogaliki;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    bombowe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    super!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !