Sposób przygotowania

Boczek, cebulę, paprykę kroimy w drobną kosteczkę i smażymy na oleju. Ziemniaka zawijamy w folię aluminiową umytego i pieczemy w piekarniku aż będzie miękki. Jak będzie gotowy wyciągamy, nadrywamy folie na górze ziemniaka delikatnie i nadkrajamy go na krzyż (nie do końca), lekko rozchylamy 4 rogi i dodajemy do środka to co usmażyliśmy. Najlepiej smakuje gdy podamy do niego w miseczce śmietanę pomieszaną z papryką i posmarujemy nią każdy kęs.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepis godny wypróbowania
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepis godny wypróbowania
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    brzmi smakowicie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    może być dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    ciekawy pomysl
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    dobre,jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiakova

    lubię takie jedzonko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    sietny przepis slinka cieknie na samą myśl

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !