Sposób przygotowania

Pieczarki kroimy w drobną kosteczkę. Następnie prażymy na patelni taką ilość, aby jedynie przykrywała spód patelni. Tak postępujemy ze wszystkimi pieczarkami. Uprażone pieczarki przyprawiamy solą i pieprzem i zawijamy w ciasto francuskie. Pieczemy ok 10 minut w temp. 180°C.

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    lubie takie smakołyki
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    uwielbiam paszteciki z ciast francuskiego;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    zawsze mam ciasto francuskie, wypróbuję
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    z pieczarkami...wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Apetycznie wyglądają.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Faustyna

    MMM Pychotka... chętnie wypróbuję:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Wyszły Ci bardzo apetycznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    madi356

    moje ulubione:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Bardzo lubię takie małe cudeńka na jeden kęs. Prezentują się apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Pyszniutkie!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    apetycznie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    pyszne.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Doskonałe. Muszę koniecznie zrobić.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !