Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg z soli zapiekany

3.0
(15)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pstrągi 2 szt
sól z mikroelementami 2 kg
natka pietruszki 2 łyżki
koperek 2 łyżki
białko 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg z soli zapiekany

Pstrągi sprawić,wewnatrz natzeć posiekaną natką pietruszki
i koperkiem,sól wymieszać z ubitą pianą z białek,na spdzie brytfanki ułożyć centymetrową warstwę soli i ułożyć ryby,resztę soli obłożyć wierzch i boki ryb i piec około 1,5 godz.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kotlet 18.01.2011 09:57
bardzo lubię ryby

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak