Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

roladki drobiowe z pieczarkami zapiekane w sosie bolońskim

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety drobiowe 5 sztuk
pieczarki 400 gram
sos boloński 2 opakowania
ser żółty 200 gram

Przepis i sposób przygotowania na: roladki drobiowe z pieczarkami zapiekane w sosie bolońskim

filety rozbijamy układamy na nich wcześniej starte i podsmażone pieczarki przyprawione solą i pieprzem zwijamy spinamy wykałaczką posypujemy sola i pieorzem obsmazamy na patelni, układamy w naczyniu żaroodpornym , przygotowujemy sos mieso zalewamy sosem, posypujemy serem i zapiekamy 40 minut.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Juleczka20 22.02.2012 16:05
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak