Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

brokuły pod pierzynką

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

brokuł 1 szt.
pomidory 3 szt.
kukurydza 1 puszka
ser feta 1 kostka
szynka drobiowa 20 dag
majonez 5 łyżek
śmietana 12% 200 ml
serek topiony śmietankowy 1 kostka
musztarda 1 łyżka
czosnek 3 ząbki

Przepis i sposób przygotowania na: brokuły pod pierzynką

Wszystkei składniki saładki układać na półmisku warstwami kolejno: pomidor, kukurydza, wędlina, brkuły, ser feta w koste na wierzchu. Zalać całość sosem i wstawić do lodówki.
Sos: Majonez, smietanę, serek topiony, musztardę i czosnek wyrobić na gładką masę za pomocą blendera.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak