Sposób przygotowania

Groch zalać wrzącą wodą,zostawić na dwie godziny.Następnie ugotować.Miękki groch odcedzić.Kapustę pokroić,zalać wodą i ugotować,następnie lekko odcedzić i dodać groch.Cebulę posiekać i zeszklić na oleju,a następnie dodać do kapusty z grochem.Dodać kostkę bulionową,doprawić cukrem,pieprzem i solą.Dusić pod przykryciem jeszcze około 20 minut,mieszając.SMACZNEGO!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    SUPER
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    muszę zrobić taką kapustkę
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !