Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 0,5 kg
jabłko 1 szt
marchew 1 szt
oliwa 2-3 łyżki
przyprawy do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty

Kapustę kiszoną odsączyć z zalewy, pokroić .
Jabłko i marchewkę obrać i zetrzeć na grubej tarce.
Jarzyny wymieszać, dodać oliwę i przyprawy do smaku (pieprz, kucharek, cukier) i porządnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

norweska20 09.12.2013 20:02
też taka robię
Alex_M 16.09.2013 11:00
fajna suroweczka :)
adelajda 01.09.2013 15:47
lubię takie surówki !
Kate131 06.06.2011 07:21
smaczna
kuklik 18.02.2011 09:04
moja ulubiona

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak