Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty czerwonej z cebulą

3.0
(18)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona 1 szt
cebula 2 szt
papryka 1 szt
majonez 100 g
natka pietruszki 1 szt
sól
pieprz
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty czerwonej z cebulą

Oddzielić liście od kapusty, poszatkować. Cebulę i paprykę pokroić w kostkę, połączyć z poszatkowaną kapustą. Dodać majonez, posiekaną natkę pietruszki, doprawić solą i pieprzem na koniec dodać sok z cytryny. Wszystko wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak