Sposób przygotowania

Rybę usmażyć. Pokrojoną w kostkę cebulę gotujemy przez 5 minut w wodzie z octem, odcedzamy. Starte na grubej tarce jarzyny zalewamy wodą, dodajmy łyżkę oleju, przyprawy i dusimy do miękkości. Rybę, cebulę i uduszone warzywa mieszamy z koncentratem pomidorowym.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Pyszna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Baska Kaska

    ryba dobra na wszystko
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    apetyczna rybka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    moja ulubiona

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !