Sposób przygotowania

Liście kapusty musimy troszkę obgotować . Mięso łączymy z ryżem,jajkiem i przyprawami , a ryż wcześniej trzeba ugotować na sypko .Masę kładziemy na liściach , zebrać je u góry , obwiązać szczypiorkiem , włożyć do rondelka , podlać wodą i dusimy ok. 20 minutek , a potem to już polać gotowym sosem pomidorowym , albo możemy zrobic swój sos pomidorowy po swojemu.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    i smakować !
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    i smakują ;))))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    na pewno smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne są
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne są

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !