Sposób przygotowania

Kotlety rozbijamy , solimy i odstawiamy na pół godzinki , paprykę zieloną , pieczarki, pomidora , pokroić w cienkie plasterki , a cebulę posiekać . Kotlety oprószyć mąką i smażymy , po usmażeniu wyjmujemy , a na tym samym tłuszczu zeszklić cebule , do cebuli dodajemy pieczarki , pomidora , paprykę , podlewamy wodą niedużo i dusimy pod przykryciem , po 10 minutach wkładamy kotlety i dusimy aż wszystko stanie się miękkie . Na koniec doprawiamy solą pieprzem i śmietaną

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    kuszące
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    pyszności
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    Kotlety po "bakońsku" - właśnie, skąd jest ten przepis? Bakonia to jakiś region, kraina w jakimś państwie? Bo jakoś nie mogę "wygooglować" :-)
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Anonim , ty masz chyba problemy że sie urodziłeś skoro jesteś anonimem niechcianym :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !