Sposób przygotowania

Najpierw rozbijamy dowolne mięso , może to być filet z kurczaka , posypujemy solą , zanurzamy w jajku roztrzepanym ze słodką śmietaną , a następnie dekorujemy kotlecika płatkami migdałowymi albo ewentualnie obranymi ze skórki i posiekanymi bardzo drobno migdałami . Smażymy wolna na małym ogniu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    a taka i ja robię do mięska
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    świetnie wygląda kotlecik:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !