Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panierka do mięsa - pikantna

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mąka pszenna
kasza kukurydziana 1:1
keczup pikantny
mąka
Papryka ostra mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Panierka do mięsa - pikantna

Mąkę pszenną mieszamy z kaszą kukurydzianą w proporcji 1:1 i doprawiamy pikantną papryką w proszku . Mięsko dowolne najpierw smarujemy keczupem m, potem mąką , gdzie do mąki wsypaliśmy troszkę bazylii i smażymy .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jolaxa 08.07.2011 12:21
pycha
ElizaT 15.03.2011 10:01
nie robiłam takiej jeszcze nigdy. Może i ja się skuszę i spróbuję jej kiedyś.
Sylwia88 17.01.2011 14:02
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak