Sposób przygotowania

Sznycle należy dokładnie umyć, a następnie osuszyć. Masło rozgrzać na patelni i obsmażyć na nim sznycle w obu stron. Następnie przyprawić je solą oraz pieprzem, polać śmietaną wymieszaną z sokiem z cytryny i zagotować, posypać posiekanymi drobniutko ziołami. Podawać z ryżem lub ziemniakami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    cielęcinę lubię,tylko rzadko jest w sprzedaży.
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    można przecież zastąpić wieprzowiną pewnie już smak nie ten ale smacznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !