Sposób przygotowania

Botwinkę drobno posiekać, zalać 1/2 szkl wody, dodać sól i gotować kilka minut. Odstawić i wystudzić. Ugotowane jajka obrać , pokroić w ćwiartki, położyć na talerze. Ugotowaną i wystudzoną botwinkę wymieszać trzepaczką z jogurtem, śmietaną, zieleniną i zakwasem buraczanym. Przyprawić do smaku, Podawać z jajkami.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    moja ulubiona letnia zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczny !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Ale smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    uwielbiam :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    wspomnienie koloni

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !