Sposób przygotowania

Wodę z solą zagotować, ostudzić. Do słoików włożyć koper, ułożyć ogórki,do każdego dodać liść laurowy, angielskie ziele, czosnek i po kawałeczku chranu. Ogórki zalać ostudzoną wodą, zamknąć słoiki, pozostawić w ciepłym miejscu do ukiszenia. Po 4-5 dniach wynieść w chłodne miejsce.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    takie ogórki są super do wszystkiego
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    idealne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    domowe najsmaczniejsze
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    popieram domowe najlepsze
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Super, tez takie robię.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !