Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotlety z wątróbki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróka wołowo 1/2 kg
szpinak 10 dkg
cebula 2 sztuki
jajko 1 sztuka
Bułka tarta klasyczna Prymat 3 łyżki
olej 4 łyżki
Majeranek suszony Prymat 1/2 łyżeczki
pieprz do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety z wątróbki

Pokrojoną w kostkę wątrobę usmażyć razem ze szpinakiem.Dodać posiekaną cebulę i jajko. Doprawić. Wymieszać.
Z masy uformować kotlety, obtoczyć w bułce tartej i smażyć z obu stron na rozgrzanym oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 05.01.2013 10:55
pyszne;)
halina17 17.01.2011 12:16
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak