Sposób przygotowania

Z podanych składników zagnieść ciasto,dobrze wyrobić,zostawić na 30 minut.Rozwałkować cienko,krajać radełkiem paski,przeciąć je w środku,przewinąć i smażyć na smalcu w płaskim naczyniu na jasny kolor.Wykładać na talerz na serwetki,by odsączyć tłuszcz.Posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    basia70

    super
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Przepis ciekawy i warto spróbować a o wykasowanie zdjęcia musisz prosic Doradcy. Niektórzy są bezwzględni i idą po trupach - nienawidzę tego!
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    fajny przepis; lubię faworki;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    wlasnie dlaczego ktos obcy daje zdjecia nie dos swojego przepisu
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    faworki super, ale również nienawidzę jak ktoś inny dodaje zdjęcie do nie swoich przepisów

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !