Sposób przygotowania

Do bulionu wrzucamy rozdrobniony czosnek gotujemy, szynkę kroimy w paski i obsmażamy na maśle dodajemy do bulionu, na dno misek, w których podamy zupę nakładamy odrobinę startego na małych oczkach żółtego sera, zalewamy bulionem z szynką, posypujemy grzankami i przed samym podaniem do każdej z misek wbijamy surowe jajko.

Smacznego :)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Zawsze chciałam zrobić zupę czosnkowa, ale to surowe jajo mnie odstrasza.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pajecznik

    pyszne, ale bez jajka :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    tez jeszcze nie próbowałam takiej zupki :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !