Sposób przygotowania

Słoik średniej wielkości dokładnie myjemy i wyparzamy wrzątkiem- dokładnie suszymy.
Obrane orzechy prażymy chwilę na patelni a następnie przekładamy do słoika.
Miód podgrzewamy i dodajemy do niego 2 szczypty cynamonu- mieszamy.
Zalewamy orzechy miodem- zakręcamy słoik i wkłądamy do garnka wyłożonego ściereczką, zalewamy wodą i gotujemy na małym ogniu około 20 minut.
Zagotowany słoik po wyjęciu stawiamy do góry nogami- na około 24 godz.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    pełna rozpusta :o)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    ekstra przekąska
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Bardzo ciekawa przekąska:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Bardzo ciekawa przekąska:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Bardzo ciekawa przekąska:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Bardzo ciekawa przekąska:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Bardzo ciekawa przekąska:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Bardzo ciekawa przekąska:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Super.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    ale dobre!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super deser!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !