Sposób przygotowania

Mieloną wołowinę wymieszać z otrębami owsianymi i białkami. Przecisnąć czosnek przez praskę i dodać. Dołożyć łyżkę przecieru pomidorowego. Posolić, popieprzyć, wsypać łyżeczkę mielonej papryki oraz błonnik. Uformować małe kuleczki i ugotować w osolonej wodzie.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    bardzo lubię otręby, z chęcią wypróbuję :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne i zdrowe;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aneta2604

    lubię takie połączenia
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ekstra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !