Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo. W tym czasie makrelę mielimy, mieszamy ją z majonezem, przyprawiamy. Ugotowane jajka przekrawamy wzdłuż na połowę, na każde jajko położyć łyżkę farszu rybnego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    pipi765

    smaczne ja jeszcze dodoaję keczup
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    ooooooooooooooooooooooooo

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !