Sposób przygotowania

Szynkę pokroić na 4 plastry. Rozbić cienko tłuczkiem, oprószyć solą i pieprzem. Boczek, cebulę i paprykę pokroić w kostkę. Rozgrzać tłuszcz, wrzucić na niego cebulę i boczek, przyrumienić, na koniec dodać paprykę i dusić jeszcze chwilę. Na każdym plastrze mięsa położyć plaster sera i część farszu. Zwinąć roladki, spiąć wykałaczkami. Podpiec na gorącym tłuszczu. Zalać wodą i dusić do miękkości. Na koniec doprawić sos i zagęścić mąką.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    jakie apetyczne
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    bardzo apetycznie wyglądają
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !