Sposób przygotowania

Jajka, mąkę, przyprawy i niewielką ilość piwa miksujemy razem, aby otrzymać gęste ciasto. Parówki kroimy na 3-4 części i każdą z nich moczymy w cieście. Takie kawałeczki smażymy na oleju z każdej strony na złocisty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    To może być dobre!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    takich parówek nie znam;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smaczne te paróweczki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszne parowki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !