Sposób przygotowania

Masło, cukier, kakao i wodę podgrzewać na małym ogniu, a gdy się zagotuje, zdjąć z ognia i wsypać mleko w proszku. Cały czas mieszamy, żeby nie przypalić. Herbatniki pokruszyć, a bakalie posiekać- na końcu wsypać to do czekoladowej masy. Wylać do dowolnej formy. Gdy zastygnie, to można pokroić na mniejsze kawałki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    kaloryczne;]
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    super czekolada
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pycha!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    mniam, mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pychotka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !