Sposób przygotowania

Śledzie kroimy w grubą kostkę. Cebulę i szczypiorek drobno siekamy. Do miski wrzucamy śledzie, cebulę, szczypiorek. Zalewamy śmietaną i doprawiamy do smaku. Całość odkładamy w chłodne miejsce lub do lodówki na 3-4 godziny.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    extra
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    uwielbiam wszystkie śledziki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    smaczne,też tak robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !