Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki z łososiem

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 30 dag
łosoś 20 dag
rzeżucha 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki z łososiem

Pieczarki myjemy,osuszamy.Wykręcamy nóżki,układamy na wysmarowanej brytfannie i wkładamy do piekarnika na ok.10 minut.Łososia kroimy w kostkę,mieszamy z rzeżuchą,doprawiamy pieprzem.Napełniamy ostudzone pieczarki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IwonaKa 31.08.2013 12:28
pyszna kolacja
treonina 21.09.2011 16:44
jak dla mnie idealne zestawienie! pycha
ronald88 19.09.2011 09:07
super
Piotr24 07.09.2011 19:48
fajne
Anna146 11.06.2011 19:35
interesujący przepis
msmariusz 06.02.2011 14:52
coś innego
jasiek 18.01.2011 00:41
dobrze się prezentują na imprezkę
zuzanna6 17.11.2010 07:07
Pomysłowo,dobre na przystawkę.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak