Sposób przygotowania

Pieczarki myjemy,osuszamy.Wykręcamy nóżki,układamy na wysmarowanej brytfannie i wkładamy do piekarnika na ok.10 minut.Łososia kroimy w kostkę,mieszamy z rzeżuchą,doprawiamy pieprzem.Napełniamy ostudzone pieczarki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna6

    Pomysłowo,dobre na przystawkę.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    dobrze się prezentują na imprezkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    coś innego
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    interesujący przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    jak dla mnie idealne zestawienie! pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    pyszna kolacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !