Sposób przygotowania

Warzywa pokroić w grubą kostkę, a kiełbasę w plastry. Nakładać na przemian na długie wykałaczki. Grillować, aż wszystko będzie rumiane.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Super przepis - tylko trzeba czekać na sezon grillowy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Już można grillować,trzeba wypróbować przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczne
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ja bardzo lubię szaszłyki na grilla

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !