Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ajerkoniak

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

spirytus 1 litr
woda 1 litr
żółtko jajek 8
cukier 3 szklanki
cukier wanilinowy 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Ajerkoniak

cukier i cukier waniliowy z żółtkami utrzeć na kogel-mogel,do masy dodajemy spirytus połączony z wodą, dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

AgaS10 10.10.2011 15:14
lubimy:)
daria899 22.08.2011 11:34
pyszny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak