Sposób przygotowania

Zimną margarynę posiekać z mąką, dodać śmietanę i zagnieść ciasto. Chłodzić przez 30 minut. Młodego kurczaka pokroić na kawałki i usunąć kości. OBtoczyć w ziołach. Rozwałkowanym ciastem owinąć kawałki mięsa. Wierzch ponacinać i posmarować jajkiem. Piec do zrumienienia ciasta w temp. 220 stopni.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    klaklak

    muszę spróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    ślinka leci

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !