Sposób przygotowania

Mięso pokroić na 8 porcji, rozbić tłuczkiem, posmarować musztardą, oprószyć solą i pieprzem. Jaja wbić na talerz, dodać przyprawę kucharek, dokładnie roztrzepać widelcem. Rozbite mięso panierować w mące, jajku i bułce tartej wymieszanej z płatkami kukurydzianymi. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron. Podawać z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    pyszności już kiedyś podobny robiłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    już jadłam bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale chrupiący musi być :]
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    tez taki lubię
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lubię takie kotlety.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !