Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

łopatka duszona z sosem i ziemiakami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łopatka duszona 1 kg
sos pieczeniowy 0,5 litra
kartofle 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: łopatka duszona z sosem i ziemiakami

Łopatkę duszoną wg mojego przepisu pokroić w plastry, podgrzać w sosie pieczeniowym z pieczenia łopatki. Kartofle ugotować. Podawać razem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aga130982 14.03.2012 07:17
super
bejciu24 16.01.2011 14:30
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak