Sposób przygotowania

Koper myjemy dobrze suszymy, kroimy wkładamy do słoika lekko uciskając zamykamy i mrozimy. Zimą rewelacyjny pachnie i smakuje jak świeży.

Komentarze

  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    super sposób
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Też tak robię.
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    ja mroże w pudełkach po matgarynie;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    robię tak samo :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika192

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    może i super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    może i super
  • 4
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    zimą jak znalazł :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    Też tak robię;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pożyteczne zwłaszcza zimą
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    zawsze tak robię :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    prosty a jaki przydatny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    też mrożę
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    świetny, na zimę jak znalazł
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    też tak robię
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    koperek i natkę mrożę na okrągło żeby mieć zawsze po ręką.
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    juz tęsknie za świeżym
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mmmsuper!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !