Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mrożona natka pietruszki

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

natka pietruszki duży pęczek
słoik

Przepis i sposób przygotowania na: mrożona natka pietruszki

Natkę pietruszki myjemy, dokładnie suszymy(ważne musi być suchutka) następnie kroimy. Pokrojoną wkładamy do słoika lekko uciskając zamykamy i wstawiamy do zamrażarki. Na zimę jak znalazł

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 03.11.2012 16:50
super;]
Betka 03.11.2012 16:20
super;]
Betka 03.11.2012 16:20
super;]
Neetka90 23.07.2012 13:09
robię tak samo.
Neetka90 23.07.2012 13:09
robię tak samo.
Neetka90 23.07.2012 13:09
robię tak samo.
Elżbieta17 30.09.2011 18:42
Też w tym roku zamroziłam:)
daria899 24.07.2011 22:42
super
Rogalik 04.07.2011 14:40
dobry pomysł
aleksa123 26.06.2011 10:40
Ekstra. Tak samo zamrażam koperek.
katarzynka455 31.05.2011 10:48
robię tak samo
Ewelina38 29.05.2011 11:43
ja też tak robię pietruszkę i wiele innych \"zieleninek\" a zimą jak znalazł do różnych potraw
jeta72 27.05.2011 15:24
Uwielbiam natkę, też zawsze mrożę;)
Marzena34 01.05.2011 22:49
w taki sposób nie mroziłam,warto wypróbować
Monika192 23.03.2011 12:00
pomysłowe
eli82 24.02.2011 09:31
dobry pomysł
irenka 21.02.2011 20:24
też zamrażam ,ale wkładam do pojemników
rzenia15 18.02.2011 15:47
też tak robię
rzenia15 18.02.2011 15:47
też tak robię
Edyta38 09.02.2011 16:57
wyciągasz i masz:)
gacopierz23 03.02.2011 11:32
w zimie jak znalazł
Margo1 19.01.2011 20:45
dobry pomysł z tą natką , ja mam zamrożoną ale zupełnie inaczej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak