Sposób przygotowania

Obrane kalarepki wydrążyć w środku, zostawić cienkie ścianki i dno. Posmarować przecierem pomidorowy wymieszanych z przeciśniętym czosnkiem i przyprawami. Pokrojoną w kostkę fetę włożyć do kalarepek. Kalarepki włożyć do naczynia żaroodpornego, podlać połową szklanki bulionu i przykryte piec ok. 20 minut w 180 stopniach.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    uwielbiam kalarepę i fetę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    coś dla mnie, bo podobnie jak Eliza uwielbiam kalarepę i fetę :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    brzmi apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    podoba mi sie;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !