Sposób przygotowania

Pomarańcze umyć, nie obierać ze skórki, ale sparzyć, przekroić na pół, wydrążyć w środku. Czekoladę schłodzoną starkować na drobnej tarce, dodać do lodów śmietankowych i napełnić połówki pomarańczy. Podawać jako deser.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    aż ślinka leci
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    aż ślinka leci
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    aż ślinka leci
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jakie ciekawe połączenie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jakie ciekawe połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    brzmi bardzo fajnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !