Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z tuńczykiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez tradycyjny 4-5 łyżek
kukurydza 1 puszka
fasola czerwona 1 puszka
groszek 1 puszka
tuńczyk kawałki w oleju 2 puszki
ogórki kiszone 6 szt
musztarda 1 łyżeczka
sól do smaku
jajko ugotowane na twardo 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z tuńczykiem

Tuńczyka przełożyć do miski dodać kukurydzę, fasolę czerowna, groszek, ugoowane pokrojone jajka, pokroić i dodać ogórki kiszone i dodać. Doprawić solą i pieprzem. Dodać łyżeczkę musztardy. Na koniec dodać majonez i dobrze wymieszać. Sałatka najlepsza jest na drugi dzień.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak