Sposób przygotowania

Składniki na biszkopt dokładnie wymieszać i upiec.
Przygotować masę budyniową. Ugotować budyń i ostudzić. W 1 szklance mleka ugotować w drugiej rozpuścić mąkę. Rozkręcić margarynę dodać ostudzony budyń. Dwie czerwone galaretki rozpuścić w ¾ szklanki wody i do gorącego dodać 5 jabłek startych na tartce surowych. Składać: pół biszkopta, masa, ¾ tężejącej galaretki z jabłkami, druga połowa biszkoptu na to resztę masy.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Nina6

    bardzo ciekawy przepis:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    świetna nazwa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !