Sposób przygotowania

Filet umyć, usunąć błonki, pokroić w paski. Czosnek obrać, przecisnąć przez praskę. Pomidory umyć, usunąć gniazda nasienne, miąższ pokroić w kostkę. Ser zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Usmażyć kurczaka na oleju, dodać czosnek, pomidor i ser, przyprawić solą i pieprzem, wymieszać, chwilę smażyć. Ciasto francuskie rozmrozić, pokroić w kwadraty, pośrodku każdego kłaść farsz i zakleić. Żółtko wymieszać z łyżką wody i odrobiną soli, posmarować wierch pasztecików, piec 25 minut w temperaturze 200 stopni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Lubie takie coś.Choć ciasto wole zrobic sam.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !