Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować,jabłko i marchew zetrzeć na tarce o dużych otworach. Por drobno posiekać. Wszystkie składniki włożyć do miski dodać odsączoną z zalewy kukurydzę, połączyć z majonezem. Przyprawić do smaku, solą, pieprzem i przyprawą curry, wymieszać.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    bardzo często robię surówkę z pekinki dodaję jeszcze rzodkiewkę, ogórka kiszonego , koperek i czerwoną paprykę-wtedy jest przepyszna
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    lubię różne wersje surówek z pekinki ta mi odpowiada
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawa propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda smakowicie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !